Energiebesparende producten

Energiebesparende producten
Selecteer hier een categorie:
 • Ecosavers Koelkast Thermometer

  Ecosavers Koelkast Thermometer

  Wanneer de koelkast of vriezer te koud staat kost dit onnodig veel energie. Maar het mag ook niet te warm zijn, want dan bederven de etenswaren sneller. Dankzij deze Koelkastthermometer houdt u gemakkelijk een oogje in het zeil. U kunt hem in de koelkast ophangen of neerleggen, lees meer »
  € 6,95
  Bestellen
 • Enkele doordrukstekker

  Enkele doordrukstekker

  Deze Enkele Doorvoerstekker onderbreekt de stroomtoevoer en voorkomt sluipstroom! Het is zowel een verklikker als een schakelaar. Als het lampje brandt, kunt u besluiten de schakelaar om te zetten. Hiermee zorgt u dat ´de stroomgebruiker´ geen (stand-by)stroom meer gebruikt. lees meer »
  € 2,35
  Bestellen
 • Go Green Tijdschakelklok

  Go Green Tijdschakelklok

  Op vaste tijden apparaten in- en uitschakelen? Met de Go Green Tijdschakelklok met kinderbeveiliging kan het! Per dag kunt u tot 96 in- en uitschakeltijden instellen. De schakelperiode is minimaal 15 minuten. De dagtijdschakelklok is uitgerust met activeringsled. Specificaties: lees meer »
  € 5,50
  Bestellen
 • Shower Coach

  Shower Coach

  De gemiddelde Nederlander staat 8,5 minuten in de douche, dat kan natuurlijk best een paar minuten korter. De douche coach loopt 5 minuten. Houdt u zich aan de tijd van de timer, dan bespaart u al snel 42 liter warm water per douchebeurt. Als iedereen in Nederland één minuut lees meer »
  € 5,95
  Bestellen
 • Mini Solar Lader

  Mini Solar Lader

  Deze "PowerPlus Beetle" solar lader gebruikt zonlicht als milieuvriendelijke vorm van energie. Het sleutelhanger formaat maakt de oplader handig om overal mee naartoe te nemen. Deze lader kan iPhone of Blackberry direct opladen. Hij is ook te gebruiken voor diverse digitale producten lees meer »
  € 16,95
  Bestellen
 • Solar Afstandsbediening TV

  Solar Afstandsbediening TV

  Ook voor het bedienen van uw tv is nu een duurzame oplossing! Deze afstandsbediening laadt zichzelf op door middel van zonne-energie. De Solar Remote is de nieuwste universele afstandsbediening voor de tv op zonne-energie die geen batterijen nodig heeft. De afstandsbediening lees meer »
  € 5,95
  Bestellen
 • Lynx dynamo solar radio zaklamp

  Lynx dynamo solar radio zaklamp

  Of u nu in de tuin, op het zwembad of op de camping bent. Met deze radio heeft u altijd muziek en licht bij de hand, zonder dat er batterijen voor nodig zijn! Het enige wat u hoeft te doen is de radio in de zon te leggen of aan de hendel te draaien en de radio laadt zichzelf lees meer »
  € 39,95
  Bestellen
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende