woensdag 11 november 2015

Energievergelijker.nl winnaar 2015 in Energievergelijkingsbranche

Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft Energievergelijker.nl uitgeroepen tot winnaar 2015 in de Energievergelijkingsbranche. “In een markt die continu in beweging is, weet Energievergelijker.nl door haar vernieuwende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste trends en ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor,” aldus de Nominatiecommissie. 

Rene-Arbeider_midden_tijdens-opnames-Succesfactor-Energievergelijker-nl _Branchewinnaar-2015

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma (De Succesfactor) en een hoofdprijs van 100.000 euro.

Vooruitstrevende vergelijkingstool

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Energievergelijker.nl een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. “Innovatie is het sleutelwoord bij Energievergelijker.nl, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren, zodat consumenten én bedrijven inzicht krijgen hoe zij eenvoudig kunnen besparen op hun energienota.” 

Zo is er onlangs een nieuwe tool toegevoegd waarbij consumenten en MKB’ers elke 14 dagen op basis van hun postcode en gemiddeld energieverbruik de 5 scherpste energie-aanbiedingen in hun mailbox ontvangen. Om besparen nog eenvoudiger te maken. 

Modern en makkelijk in gebruik

Het succes is volgens de Nominatiecommissie terug te voeren op meerdere factoren, zoals de vormgeving van de website, de regelmatige vernieuwingen en updates, en het gebruiksgemak ervan. “Energievergelijker.nl is een al lang bestaande aanbieder met een uitstekende marktpositie. Een moderne jonge ondernemer met oog voor het heden en de toekomst. In de wereld van de energievergelijkingsaanbieders een goede keus!”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de Nominatiecommissie.

Onlangs is eigenaar van Energievergelijker.nl René Arbeider geïnterviewd voor het televisieprogramma De Succesfactor. Bekijk het fragment hier: