9,2
2111 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2111 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Collectief aan de zonnepanelen

Inwoners van Woerden hebben primeur van nieuwe regeling voor zonnepanelen op andermans dak. Vanaf 1 januari kunnen mensen die graag zonne-energie willen opwekken, maar geen geschikt dak hebben, profiteren van een aantrekkelijk belastingvoordeel. 

Hiervoor is een speciale lokale coöperatie opgericht. Afgesproken is dat alle leden die zonnepanelen plaatsen op een geschikt dak in de buurt, korting op de energiebelasting krijgen.

1000m² dak
De gemeente Woerden heeft het dak van het lokale zwembad (1000m²) ter beschikking gesteld. Niet alleen omwonenden van het zwembad kunnen profiteren van de zonnepanelen op het zwembad. Ook mensen met aangrenzende postcodes kunnen participeren. De regeling is speciaal bedoeld voor mensen die geen geschikte woning hebben om zonnepanelen op te plaatsen, zoals bewoners van een huurwoning, monument of een flat. 

Toekomst
Verwacht wordt dat in de toekomst steeds meer van dit soort unieke initiatieven zich zullen voordoen.

--------

Zonnepanelen collectief
Ook via Energievergelijker.nl kunt u, voor uw eigen woning, betaalbare zonnepanelen aanschaffen. Via ons doorlopende zonnepanelen collectief krijgt u een vast kortingspercentage. De pakketten worden zorgvuldig samengesteld en uiteraard worden deze afgestemd op uw wensen. Samen gaan we voor hoge kwaliteit tegen een voordelig tarief. De kosten zijn als volgt opgebouwd: de prijs van uw pakket, de installatie en de kosten voor onderhoud en vervanging van de omvormer als dat nodig is. Het zonlicht, een omvormer en de zonnepanelen zijn alles wat u nodig heeft om uw eigen energie op te wekken.

Aanbieding
Omdat wij bij onze leverancier een grote order kunnen plaatsen, ontvangen wij extra korting. Dit is niet alleen leuk voor ons, maar ook voor u! Wij berekenen die korting namelijk door aan u. Het aanschaffen van zonnepanelen zorgt ervoor dat u minder afhankelijk wordt van uw energieleverancier. U wordt dus ook minder afhankelijk van mogelijke stijgingen van de energieprijzen. Zo bespaart u nóg meer op uw energiekosten.

Doe mee!
Bent u geïnteresseerd in het ons collectief? Meedoen is eenvoudig. Vul via ons zonnepanelen systeem uw gegevens in en plaats uw aanvraag. Binnen een week wordt er contact met u opgenomen over uw aanvraag. Dit is geheel vrijblijvend.



Bespaar
ca €400 per jaar