Kortingsacties energieleveranciers

Op Energievergelijker.nl vergelijk je niet alleen de tarieven van Nederlandse energieleveranciers, maar ook de acties en welkomstkortingen die zij je optioneel aanbieden. Via onze vergelijker bieden energieleveranciers namelijk met regelmaat exclusieve kortingsacties of extra lage energieprijzen aan. In veel gevallen zijn die acties alleen via onze website te zien en kom je deze niet tegen op de website van de betreffende energieleverancier. Het is dan ook mogelijk dat de helpdesk van de energieleverancier niet bekend is met de actie. 

Waar vind je deze acties dan wel?

Op Energievergelijker.nl vul je jouw postcode en je huidige energieverbruik in. Zodra je de resultaten te zien krijgt, worden de acties ook zichtbaar. Hoe de kortingen, aanmeldpremies en actietarieven verrekend worden, lees je in de actievoorwaarden van het contract.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je jezelf aanmeldt voor één van de kortingsacties van energieleveranciers, houd er dan rekening mee dat de energiebedrijven variabele tarieven doorgaans per half jaar aanpassen. Na afloop van de afgesproken contractperiode hanteren de meeste energieleveranciers gewoon de 'standaard' tarieven. De afloop van de contractperiode is daarom een uitgelezen moment om weer via Energievergelijker.nl te vergelijken welke energieleverancier dan het goedkoopst is.

Duidelijke afspraken bij kortingsacties energieleveranciers

Er zijn duidelijke afspraken gemaakt met de energieleveranciers over het hanteren van de getoonde actietarieven. Zij garanderen dat de genoemde tarieven aan je worden doorberekend. Heb je desondanks toch het idee dat het energiebedrijf je hogere tarieven berekent dan afgesproken? Dan verzoeken wij je te mailen naar info@energievergelijker.nl. Wij nemen je klacht zo snel mogelijk in behandeling en nemen indien nodig contact op met de betreffende energieleverancier. Heb je andere vragen over de kortingsacties, het overstappen naar een andere energieleverancier of het vergelijken van de energieprijzen? Ook dan mag je te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met antwoorden of advies!