Energiecontract verlengen

Door over te stappen naar een andere (goedkopere) energieleverancier kun je jaarlijks veel geld besparen. Ben je tevreden over jouw huidige energieleverancier en wil je niet overstappen, dan kun je in sommige gevallen geld besparen door juist jouw energiecontract te verlengen. Hoe? Dat lees je hier!

Het verlengingsaanbod

Als je tevreden bent over jouw energieleverancier, is die tevredenheid zeer waarschijnlijk wederzijds. In de hoop dat je jouw energiecontract verlengt, kan jouw huidige energiemaatschappij een verlengingsaanbod voorstellen. Een verlengingsaanbod betekent vaak dat je een korting of een aanbieding krijgt, omdat je bij dezelfde leverancier blijft. Door te profiteren van het verlengingsaanbod kun je veel geld besparen! 

Steeds meer energieleveranciers komen bij verlenging met een speciale aanbieding. Niet alle energieleveranciers hebben deze optie al. Een verlengingsaanbod is te herkennen aan een paars kader en een verlengknop in het overzicht. Om de service van Energievergelijker.nl zo compleet mogelijk te maken, brengen we voor jou ook het verlengingsaanbod in kaart. Je kunt zo een weloverwogen beslissing nemen en kiezen voor de goedkoopste aanbieder.  

Verlengen energiecontract

Eerst vergelijken, dan verlengen

Als je jouw huidige energieleverancier opgeeft bij het vergelijken van energieprijzen, dan zie je het verlengingsaanbod tussen de vergelijkingsresultaten staan. Zo kun je bepalen of je goedkoper uit bent wanneer je ingaat op het verlengingsaanbod of juist als je overstapt naar een andere energieleverancier. 

*Nog niet alle energieleveranciers bieden op dit moment de mogelijkheid om te verlengen.