Energie Zakelijk: vergelijken en besparen

Als ondernemer in een midden- of kleinbedrijf heb je een hoop zaken waar je rekening mee moet houden, waaronder de energiekosten. Begin met korten door te besparen op je zakelijke energiekosten.

Het energieverbruik is per bedrijf verschillend en is, naast het personeel, vaak één van de grootste kostenposten. Het is echter ook de post waar het gemakkelijkst op te besparen valt. Waar moet je zoal op letten bij het vergelijken van zakelijke energiepakketten? 

Energie vergelijken zakelijk

De enorme onderlinge prijsconcurrentie tussen energieleveranciers zorgt voor grote verschillen in de energieprijzen. Actietarieven en welkomstkortingen kortingen zijn hier vaak de oorzaak van. Besparen op personeelskosten of huisvesting is niet eenvoudig, terwijl het besparen op zakelijke energiekosten in enkele minuten geregeld is. Overstappen naar een andere leverancier scheelt al snel honderden euro’s per maand. Het verlagen van de energie kosten draagt bij aan het verlagen van de overheadkosten. Zakelijk energie vergelijken en overstappen naar een voordelige leverancier is dan ook een simpele besparing voor je bedrijf of organisatie. Bereken aan de hand van de zakelijke energievergelijker bij welke leverancier je het voordeligst uit bent!

Vergelijk voor kleine en middelgrote bedrijven

De zakelijke energie vergelijker is geschikt voor zowel kleine als middelgrote bedrijven en zorgt ervoor dat u de goedkoopste zakelijke energieleverancier vindt. De module is speciaal voor het MKB ingericht, wat dus inhoudt dat hiervoor andere prijzen gelden dan voor de normale consumenten energievergelijker. Verbruikt je als bedrijf meer dan 3 x 80A, dan bent u grootverbruiker en kunt u geen gebruik maken van de zakelijke energievergelijker.

Wil je ook besparen op je zakelijke energiekosten? Stap vandaag nog over naar de goedkoopste energieleverancier voor jou en je onderneming!

Lees meer