vrijdag 9 mei 2014

Eneco en Essent verlagen energieprijzen

Per 1 juli 2014 verlaagt energieleverancier Essent de energieprijzen. Eneco verlaagt alleen de kosten voor gas, de prijs voor elektriciteit blijft bij deze energieleverancier gelijk. 

Een prijsverlaging voor de vierde keer op rij

Eneco verlaagde al drie keer eerder de prijzen van gas en energie naar beneden. De prijsverlaging levert een voordeel op van gemiddeld 14 euro op jaarbasis. Dit is een groot verschil met het jaar 2012. Toen was de Eneco klant zo'n 115 euro per jaar goedkoper uit. 

Nuon nog in beraad over prijsverlaging

Ook energieleverancier Essent zal de tarieven van energie verlagen. Deze worden eind juni bekendgemaakt. Naar verwachting zal dit een besparing ongeveer 25 euro op jaarbasis opleveren. Of energieleverancier Nuon ook zijn tarieven zal verlagen is nog de vraag. Een woordvoerder laat weten nog in beraad te zijn over de tarieven die per 1 juli gaan gelden. 

Oxxio voorziet dalende prijzen

Ook energieleverancier Oxxio voorziet dat de prijzen gaan dalen. "Bij stabiele marktomstandigheden voorzien we dat de energietarieven dalen. En de omstandigheden zijn op dit moment gunstig", aldus Frank Schmid, directeur.

Besparen op uw energierekening door energieleveranciers te vergelijken 

Wilt u zeker zijn dat u niet te veel betaalt aan energie? Dan bent u op deze website op het goede adres. Hier vindt u gegarandeerd de laagste energieprijzen van stroom en gas voor uw adres. Bekijk het complete overzicht van energieleveranciers en stap gemakkelijk en snel over.