9,2
2125 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2125 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Energie besparen voor het goede doel

Tijdens de achtste editie van Earth Hour, op zaterdag 29 maart vanaf 20.30 uur, gaat overal ter wereld 1 uur het licht uit. Met die krachtige symbolische actie geven elk jaar miljoenen mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten aan dat we zuiniger moeten omgaan met onze aarde. 

Samen één uur het licht uit voor de aarde 

Earth Hour is wereldwijd de grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Door een uur het licht uit te doen, geeft u samen met miljoenen anderen het signaal af dat u ook een leefbare aarde wil doorgeven aan toekomstige generaties. Het besparen van energie staat hierbij centraal. Als iedereen zou leven als de gemiddelde Nederlander, hebben we 3,5 aardbollen nodig om in onze behoeften te voorzien. Met een paar kleine aanpassingen in uw eigen huishouden of door simpelweg iets bewuster te handelen, kunt u gemakkelijk 20% energie besparen. Goed voor de natuur én voor uw portemonnee. 

Krachtig signaal 

Over de hele wereld gaan de lichten uit bij miljoenen bedrijven en in vele dorpen en steden. Zoals bij de Eiffeltoren in Parijs, langs de skyline van de haven in Hong Kong, bij de Miladtower in Iran en bij de Kettingbrug in Boedapest. Het signaal wordt zo elk jaar steeds krachtiger. Doet u ook een uur lang het licht uit om een signaal af te geven? Kijk dan voor meer informatie op de website van het Wereld Natuur Fonds. 

Direct besparen op uw energierekening

Energievergelijker.nl zet de meest aantrekkelijke energiedeals voor u op een rijtje zodat u de energiekosten laag kunt houden en het milieu weet te sparen. Uit onderzoek blijkt dat u gemiddeld 450 euro kunt besparen, mits u de juiste energieleverancier weet te vinden. In sommige gevallen kan het voordeel zelfs oplopen tot 550 euro! Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw huidige energieprijzen? Energievergelijker.nl geeft snel en overzichtelijk de beste aanbiedingen weer met de goedkoopste energie van dit moment. Zo kunt u eenvoudig energie vergelijken en direct overstappen.

Bespaar
ca €650 per jaar