9,2
2112 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2112 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Energiekamer start onderzoek energievergelijkingswebsites

De Energiekamer van de Nederlandse Mededingingsautoriteit is een onderzoek gestart naar vergelijkingswebsites van energietarieven. Begin 2010 worden de resultaten van dit onderzoek gepresenteerd. De energievergelijkingswebsite Energievergelijker.nl ziet dit onderzoek met vertrouwen tegemoet.

Onderzoek NMa
In dit onderzoek van de NMa wordt onder andere gekeken naar de toename van het aantal websites die zich voordoen als vergelijker, maar dit feitelijk niet zijn. Op deze websites worden maar enkele energiebedrijven vergeleken, waardoor een incompleet beeld ontstaat bij de consument. Deze laat vervolgens zijn gegevens achter en deze worden door doorverkocht, meestal aan een energieleverancier die daarvoor betaalt. Zelden is dit de voordeligste energievergelijker, wat wel uit de vergelijking van dergelijke websites blijkt. Een vertekend en niet-realistisch beeld dus.

Energievergelijker.nl
Energievergelijker.nl zorgt ervoor dat u op uw energiekosten flink kunt besparen, door u te helpen bij het selecteren van de goedkoopste energieleverancier. Om te zorgen dat alle energietarieven correct zijn en de vergelijking klopt, werkt Energievergelijker samen met Benergy B.V. Een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat de berekening correct wordt uitgevoerd en dat de energietarieven altijd actueel zijn.
Het onderzoeken van energievergelijkingswebsites gebeurd door het NMa tweejaarlijks.

Bespaar
ca €650 per jaar