9,2
2112 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2112 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Essent en HIER klimaatbureau bundelen krachten

Essent en het HIER klimaatbureau maakten deze week bekend hun samenwerking met drie jaar te verlengen. Beide partijen willen consumenten helpen energiebewuste keuzes te maken en bundelen daarvoor opnieuw de krachten.

Nederlanders hebben nog vrijwel geen idee hoeveel stroom ze verbruiken. Om consumenten inzicht te geven in welke huishoudelijke apparaten bepalend zijn voor het stroomverbruik, ontwikkelde HIER de tool 'HIER checkt: jouw stroomrekening'. De lancering van de tool markeert de aftrap van de hernieuwde samenwerking.  

Groener Nederland

Samen houden Essent en HIER elkaar scherp in het maatschappelijk debat over de energietransitie. "Essent zoekt bewust de samenwerking met een onafhankelijke klimaat- en energiecampagne als HIER", zegt Erwin van Laethem, CEO van Essent. "HIER kan Essent helpen om bestaande, duurzame producten en diensten te verbeteren en nieuwe energieoplossingen te ontwikkelen. We vinden onze samenwerking van grote waarde voor een groener Nederland."   

Consumenten stimuleren

Lodewijk de Waal, voorzitter van het HIER klimaatbureau, over de samenwerking met Essent: "HIER wil heel Nederland betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. De diensten en producten van Essent stimuleren consumenten om energie te besparen, maar ook om zoveel mogelijk groene stroom uit eigen land te gebruiken. Essent is de grootste producent van groene stroom in Nederland en het enige grote energiebedrijf dat zich tot nu toe voor alle groene stroomproducten voor consumenten houdt aan de norm van HIER dat het voor meer dan 80 procent in Nederland is opgewekt."  

Direct besparen op uw energierekening
U kunt met Energievergelijker direct besparen op uw energierekening. Als onafhankelijke energieadviseur zet Energievergelijker.nl de meest aantrekkelijke deals voor u op een rijtje, om zo uw energiekosten laag te houden. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw huidige energieprijzen? U kunt eenvoudig energie vergelijken en direct overstappen met behulp van onze onafhankelijke Energievergelijker. 

Bron: Essent 

Bespaar
ca €650 per jaar