9,2
2112 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2112 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Lagere energierekening door warme maand maart

Door de relatief warme maand maart is het gasverbruik bij veel consumenten flink gedaald. Eneco klanten verbruikten door het warme weer 28% minder gas dan in de maand maart van voorgaande jaren.  

Gunstige weersomstandigheden voor uw energienota 

Dit levert hen een besparing van gemiddeld veertig euro op. Zo blijkt maandag uit berekeningen van energieleverancier Eneco. Vergeleken met de ontzettend koude maand maart van 2013 is de energierekening van Eneco-klanten zelfs honderd euro lager. De afgelopen wintermaanden (december, januari en februari) waren tevens zacht. In die maanden gebruikten consumenten 15 procent minder gas. Een gemiddelde klant bespaarde daardoor volgens het energiebedrijf zo'n 73 euro op zijn gasrekening. Maar ook Nuon merkt dat de weersomstandigheden invloed hebben op de energienota. Over de periode november tot en met maart bespaarde een gemiddeld huishouden totaal 108 euro op de energierekening, zegt het  energiebedrijf. Maart eindigt naar verwachting in de top drie warmste maartmaanden ooit, zo maakte Weeronline.nl maandag bekend. 

Gemiddeld huishouden 

De kans dat u precies gemiddeld bent is echter klein. Persoonlijke omstandigheden hebben veel invloed op uw energierekening. Zoals het soort huis waarin u woont, het bouwjaar, het aantal personen in uw huishouden en de manier waarop u met energie omgaat.

Direct besparen op uw energierekening 

Als onafhankelijke energieadviseur zet Energievergelijker.nl de meest aantrekkelijke deals met betrekking tot energie voor u op een rijtje, om zo uw energiekosten laag te houden en het milieu te sparen.

Onderzoek wijst uit dat Nederlanders gemiddeld 450 euro kunnen besparen als ze de juiste energieleverancier vinden. Dit voordeel kan soms zelfs oplopen tot 550 euro! Weten hoeveel u kunt besparen? Kijk dan op Energievergelijker.nl waar u snel en eenvoudig de beste aanbieding voor jou met de goedkoopste energie van dit moment vindt. Energie vergelijken en direct overstappen is heel eenvoudig. 

Betaal - net zoals vele anderen - niet langer teveel voor uw energie en verlaag uw energietarieven vandaag nog. 

Bespaar
ca €650 per jaar