maandag 24 februari 2014

Nieuwe energieleverancier biedt prepaid energie

EnergieFlex is een nieuwe energieleverancier die vanaf 17 maart prepaid energie levert. Dit is een geheel nieuwe vorm van energie aanbieden waarbij achteraf wordt afgerekend op het werkelijk verbruik.   

Zelf opwaarderen

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft EnergieFlex vergunningen gegeven voor het leveren van gas en stroom aan huishoudens en kleine bedrijven. "Het principe van prepaid energie is simpel", zegt EnergieFlex. "Je koopt iedere maand bij EnergieFlex voor een door jou zelf bepaald bedrag energie. Wanneer dat tegoed bijna op is, ontvang je van ons ruim op tijd een e-mail en SMS om je tegoed te verhogen door middel van een nieuwe betaling. Zodra je die betaling hebt gedaan, dan wordt nog dezelfde dag het tegoed weer opgewaardeerd." EnergieFlex noemt zelf studenten, expats en verhuurders van een woning als logische potentiële klantgroepen. 

Gratis slimme meter

De slimme meter speelt bij deze energie-aanbieder een grote rol. Deze wordt gratis verstrekt door EnergieFlex. Op de meter wordt afgelezen wat het werkelijk verbruik is, dit kan op afstand frequent uitgelezen worden. Vanaf 15 maart zal de leverancier operationeel zijn. 

Direct besparen op uw energierekening  

U kunt met Energievergelijker direct besparen op uw energierekening. Als onafhankelijke energieadviseur zet Energievergelijker.nl de meest aantrekkelijke deals voor u op een rijtje, om zo uw energiekosten laag te houden. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw huidige energieprijzen? Op Energievergelijker.nl vindt u snel en gemakkelijk de aanbieding met de goedkoopste energie van dit moment. U kunt eenvoudig energie vergelijken en direct overstappen.