9,2
2112 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2112 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Beoordeel uw energieleverancier en win een Weber BBQ!

Geef uw beoordeling en maak kans een op luxe Weber barbecue.

Energievergelijker.nl roept uw hulp in. Het beoordelen van energieleveranciers gaat veel verder dan alleen het vergelijken van prijzen. Hoe vlekkeloos verloopt het overstapproces? Hoe vriendelijk wordt u behandeld door de klantenservice en zijn zij goed te bereiken? Mocht u onverhoopt klachten hebben, worden deze op een nette manier afgehandeld? Wat vindt u van de prijs die u betaald? En ontvangt u een overzichtelijke jaarrekening?

Ervaringsdeskundigen
Om een eerlijk antwoord te krijgen op de deze vragen roept Energievergelijker.nl de hulp in van ervaringsdeskundigen. Wie kan een energieleverancier nou beter beoordelen dan de gebruiker zelf? Niet alleen nieuwe gebruikers worden hierdoor beloond, ook u, als ervaringsdeskundige kunt hiermee een hoop besparen. En we willen u graag belonen omdat u heeft meegedaan. Onder de beoordelaars verloot Energievergelijker.nl een luxe Weber BBQ!

Doe ook mee!
Vele beoordelaars gingen u al voor. Wilt u ook uw review geven en kansmaken op deze luxe barbecue? Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is het beoordelen van uw energieleverancier. Vergeet niet uw emailadres via Facebook achter te laten zodat Energievergelijker.nl snel en gemakkelijk contact met u op kan nemen voor de luxe Weber BBQ! (actie is niet meer geldig)

Bespaar
ca €650 per jaar