Zonnepanelen aanschaffen: Hoe werkt het?

Zonne-energie is duurzaam, en vooral milieuvriendelijk. Het opwekken van uw eigen energie met zonnepanelen heeft veel voordelen. De energie die u zelf opwekt, hoeft niet meer gekocht te worden en dat scheelt in de vaste lasten. Het enige wat u hoeft te doen is zonnepanelen aanschaffen. Naast het financiële voordeel is zonnepanelen aanschaffen goed voor het milieu. Door hernieuwbare vormen van energie te gebruiken kunt u de uitstoot van CO2 verminderen.

Aanschaffen van zonnepanelen

Energievergelijker.nl biedt u de mogelijkheid om betaalbare zonnepanelen aan te schaffen. De pakketten worden zorgvuldig samengesteld en uiteraard worden deze afgestemd op uw wensen. Samen gaan we voor hoge kwaliteit tegen een voordelig tarief. De kosten zijn als volgt opgebouwd: de prijs van uw pakket, de installatie en de kosten voor onderhoud en vervanging van de omvormer als dat nodig is.

Het zonlicht, een omvormer en de zonnepanelen zijn alles wat u nodig heeft om uw eigen energie op te wekken.

Stappenplan

Hieronder leest u zes eenvoudige stappen. Heeft u nog vragen? Geef dit aan in het opmerkingenveld, dan helpen we u uiteraard graag verder. 

Stap 1
Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Meedoen is eenvoudig. Ga naar onze tool en vul alle onderdelen exact in. Verstuur uw aanvraag. 

Stap 2
Binnen een week neemt 0nze leverancier contact met u op om uw aanvraag en de mogelijkheden te bespreken. 

Stap 3
Het dak van uw huis wordt onder de loep genomen. Een installateur controleert uw dak en er wordt besloten hoe de panelen op uw dak geplaatst worden.

Stap 4
Alle mogelijkheden zijn in kaart gebracht. Onze leverancier stuurt u een compleet en passend voorstel. 

Stap 5
Gaat u akkoord met het voorstel? Dan worden de zonnepanelen geplaatst.

Stap 6
Tevreden geniet u van uw zonnepanelen en uw lage energiekosten.