Zonnepanelen aanschaffen: Hoe werkt het?

Zonne-energie is duurzame energie en bovenal heel milieuvriendelijk. Het opwekken van je eigen energie met zonnepanelen kent veel voordelen. De energie die je zelf opwekt, hoeft niet meer afgenomen te worden bij je huidige energieleverancier en dat scheelt in de vaste lasten. Hiervoor moet je natuurlijk wel eerst zonnepanelen aanschaffen. Naast het financiële voordeel is het aanschaffen van zonnepanelen goed voor het milieu. Door hernieuwbare vormen van energie te gebruiken, kun je de uitstoot van CO2 tot een minimum beperken.

Aanschaffen van zonnepanelen

Energievergelijker.nl biedt je de mogelijkheid om betaalbaar zonnepanelen aan te schaffen. De pakketten worden zorgvuldig samengesteld en uiteraard worden deze afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Samen gaan we voor de hoogste kwaliteit tegen een voordelige prijzen. De kosten zijn als volgt opgebouwd: de prijs van je pakket, de installatie en de kosten voor onderhoud en vervanging van de omvormer als dat nodig is.

Deze drie onderdelen (zonlicht, de omvormer en de zonnepanelen) vormen samen een duurzame oplossing voor het opwekken van energie.

Aanvragen zonnepanelen

Zonnepanalen aanvragen doe je door eenvoudig het stappenplan te volgen:

Stap 1
Ben geïnteresseerd in het aanschaffen van zonnepanelen? Ga nu naar onze tool en vul alle onderdelen van het formulier in. Vervolgens verstuur je je aanvraag naar ons. 

Stap 2
Vervolgens neemt er binnen een week een leverancier contact met je op om je aanvraag en mogelijkheden met je door te spreken. 

Stap 3
Daarna wordt het dak van je huis onder de loep genomen. Een installateur controleert of je dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en er wordt vastgesteld hoe de panelen op je dak moeten worden geplaatst.

Stap 4
Nadat alle mogelijkheden in kaart zijn gebracht, stuurt de leverancier je een compleet en passend voorstel. 

Stap 5
Ga je akkoord met het voorstel? Dan worden de zonnepanelen geplaatst.

Stap 6
Geniet van je zonnepanelen en je lage energiekosten!