Zonnepanelen aanschaffen: hoe werkt het?

Zonne-energie is duurzame energie en bovenal heel milieuvriendelijk. Het opwekken van je eigen energie met zonnepanelen kent veel voordelen. De energie die je zelf opwekt, hoef je namelijk niet meer af te nemen bij je energieleverancier. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in je vaste lasten. Hiervoor dien je natuurlijk wel eerst zonnepanelen aan te schaffen. Naast het financiële voordeel is het aanschaffen van zonnepanelen ook nog eens milieuvriendelijk. Je kunt de uitstoot van CO2 tot een minimum beperken door hernieuwbare vormen van energie te gebruiken.

Aanschaffen van zonnepanelen

Energievergelijker.nl biedt je de mogelijkheid om betaalbaar zonnepanelen aan te schaffen. De pakketten worden zorgvuldig samengesteld en uiteraard worden deze afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Samen gaan we voor de hoogste kwaliteit voor hele scherpe prijzen. De kosten zijn als volgt opgebouwd: de prijs van je pakket, de installatie en de kosten voor onderhoud en vervanging van de omvormer (als dat nodig is).

De onderdelen zonlicht, omvormer en zonnepanelen vormen samen een duurzame oplossing voor het opwekken van energie.

Aanvragen zonnepanelen

Zonnepanalen aanvragen doe je door eenvoudig het stappenplan te volgen:

Stap 1
Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van zonnepanelen? Ga nu naar het offerte aanvraagformulier en vul alle onderdelen van het formulier in. Vervolgens verstuur je je aanvraag naar ons. 

Stap 2
Binnen een week neemt een leverancier contact met je op om je aanvraag en jouw mogelijkheden met je door te spreken. 

Stap 3
Vervolgens wordt het dak van je huis onder de loep genomen. Een installateur controleert of je dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en deze stelt vast hoe de panelen op je dak dienen te worden geplaatst.

Stap 4
Nadat alle mogelijkheden in kaart zijn gebracht, stuurt de leverancier je een compleet en passend voorstel. 

Stap 5
Ga je akkoord met het voorstel? Dan worden de zonnepanelen geplaatst.

Stap 6
Geniet van je zonnepanelen en je lage energiekosten!