9,2
2112 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2112 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Sunrenity wint Provincieprijs Groningen

Energievergelijker.nl maakt zonne-energie sinds kort mogelijk zonder subsidie. Dankzij een exclusieve samenwerking kunt u profiteren van dit collectief om betaalbaar zonnepanelen aan te schaffen. 

Doordat wij bij onze leverancier een grote order kunnen plaatsen ontvangen wij extra korting. Deze korting berekenen we door aan u. Door de aanschaf van zonnepanelen wordt u minder afhankelijk van uw energieleverancier en mogelijke energieprijsstijgingen. Zo kunt u nóg meer besparen op uw energiekosten. 

Onze leverancier Sunrenity 19 november j.l. De Jonge Ondernemersprijs Groningen in de wacht gesleept! In een zinderende finale moest zij het op nemen tegen Katoele Consultancy (Winnaar Drenthe) en Vandaag BSO (Winnaar Friesland en van De Jonge Ondernemersprijs 2013)

Met lovende woorden werd over Sunrenity gesproken in het juryrapport. "Blinkt uit in een doordachte strategie in alle domeinen van het ondernemerschap" en "Het logistieke en marketingconcept was in de ogen van de jury zowel vernieuwend als overtuigend". Energievergelijker.nl is trots op de prestatie en feliciteert haar leverancier van harte. 

Doe mee!
Bent u geïnteresseerd in het ons collectief? Meedoen is eenvoudig. Vul via ons zonnepanelen systeem uw gegevens in en plaats uw aanvraag. Binnen een week wordt er contact met u opgenomen over uw aanvraag. Dit is geheel vrijblijvend. 

Bespaar
ca €650 per jaar