9,2
2112 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2112 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Ervaringen energieleveranciers

Energievergelijker.nl heeft je hulp nodig! Het beoordelen van energieleveranciers gaat veel verder dan alleen het vergelijken van energieprijzen. Potentiele overstappers vergelijken ook graag de meningen van andere consumenten met elkaar. Hoe vlekkeloos is jouw overstap verlopen? Wordt je vriendelijk geholpen door de klantenservice en is deze goed te bereiken? Indien je een klacht hebt (gehad), wordt deze dan op een nette en accurate manier afgehandeld?

Om een goed en compleet beeld te krijgen van roept Energievergelijker.nl de hulp in van ervaringsdeskundigen. Want wie kan er nu beter antwoord geven op deze vragen dan de gebruikers zelf?

Je hoeft niet per se via Energievergelijker.nl overgestapt te zijn om een beoordeling achter te laten. Je ervaringen met een bepaalde energieleverancier blijven natuurlijk (in grote lijnen) hetzelfde.

Laat niet alleen eeen beoordeling achter als je een negatieve ervaring hebt gehad met een energieleverancier, maar benadruk ook de goede ervaringen. Het is belangrijk om realistisch te blijven tijdens het invullen van een review, zodat andere consumenten een eerlijk beeld krijgen van een leverancier.

Help een ander ook met het overstappen naar de juiste energieleverancier en plaats een beoordeling!