9,2
2112 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2112 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Energieleverancier Budget Energie

Budget Energie heeft als doel om de allerbeste stroom- en gasleverancier van Nederland zijn. Budget Energie streeft er naar om zo efficiënt mogelijk te werken en zo blijvend lage tarieven aan te kunnen bieden. Met inmiddels meer dan 250.000 klanten is Budget Energie dan ook een snel groeiende energieleverancier.


Over Budget Energie

Budget Energie is, zoals de naam al doet vermoeden, een leverancier van goedkope energie. Budget Energie werkt zoveel mogelijk online en kan zo veel van de kosten drukken en goedkope energiecontracten aanbieden. Budget Energie stelt dat de energierekening een stuk lager kan als de interne organisatie van de energieleverancier een stuk efficiënter wordt ingericht. Budget Energie investeert dan ook maar weinig in marketing en promotie. Het grootste deel van de dienstverlening en klantondersteuning vindt online plaats. Budget Energie specialiseert zich in het simpel en snel (online) aanbieden van energiecontracten, zo blijven de kosten laag en de energie goedkoop!

Ervaringen met Budget Energie

Wil je overstappen naar de energie van Budget Energie, maar ben je benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Bekijk dan eens de beoordelingen van andere Anode klanten. Zo zie je in direct alles wat je moet weten over je nieuwe energieleverancier, alvorens je overstapt.

Heb je zelf ervaring met deze energieleverancier? Laat dit dan aan ons weten door het beoordelingsformulier in te vullen. Zo help je meteen een ander met het overstappen naar de juist leverancier!

Welkomstkortingen en actietarieven

Te veel betalen voor je energiecontract? Niet bij ons! Via Energievergelijker.nl kun je namelijk ieder jaar opnieuw een vergelijking maken en overstappen naar het voor jou meest voordelige contract. Je profiteert namelijk het meest van speciale acties en welkomstkortingen door ieder jaar opnieuw te kiezen voor een energieleverancier. Je ontvangt deze welkomstkortingen en actietarieven alleen via energievergelijkingssites als Energievergelijker. Energieleveranciers concurreren namelijk met elkaar om zo hoog mogelijk uit te komen in de vergelijker: dit levert vaak mooie welkomstkortingen en actietarieven op, die je niet op de websites van de leverancier tegenkomt.

Energiecontracten Budget Energie particulier

Budget Energie biedt contracten aan met een vast of variabel tarief. Je kunt daarbij kiezen uit drie verschillende contracten: 1 jaar vast, 3 jaar vast of variabel.
    •    1 jaar vast: dit contract geeft je de zekerheid van een jaar lang stroom tegen een (van tevoren vastgesteld) bedrag. Hierdoor heb je een jaar lang energie voor dezelfde prijs.
    •    3 jaar vast: dit contract levert je drie jaar lang energie voor een vaste prijs. Hoe langer het contract, hoe lager de energieprijs die je aangeboden krijgt.
    •    Variabel contract: bij dit contract wordt de energieprijs bepaald door de markt, je betaalt de markttarieven. Dit geeft je de mogelijkheid om te profiteren van lage energieprijzen bij een daling, maar je betaalt meer zodra de energieprijzen stijgen.

Zakelijke energie

Budget Energie richt zich binnen de zakelijke markt vooral op de klein zakelijk verbruiker. Budget energie sluit vooral aan bij de wensen van ZZP'ers en het MKB. Voor de zakelijke markt is er keuze voor een 1- of 3-jarig vast energie contract of een variabel contract. Met de garantie op groene stroom, is Budget Energie een goede keuze voor de milieubewuste ondernemer! Vergelijk zakelijke energie leveranciers met elkaar om de beste keuze te maken. 

Budget Energie opzeggen en overstappen

Ben je momenteel klant van Budget Energie, maar wil je je contract opzeggen? Of wil je graag weten welke energieleverancier de goedkoopste tarieven hanteert? Door je gegevens in te vullen in de overstapmodule berekent de vergelijker welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Kies je via onze overstapmodule voor een andere energieleverancier? Dan wordt het contract verder voor je geregeld. Daarnaast ben je er ook gelijk van verzekerd dat je de beste deal krijgt.

Opzegtermijn

Voordat je overstapt naar een energiecontract van Budget Energie, is het verstandig om te controleren of je huidige contract een opzegtermijn bevat. Ben je nog niet eerder overgestapt? Dan kun je altijd kosteloos overstappen. Loopt je contract nog een halfjaar? Dan sluit je nieuwe contract hierop aan. Loopt je contract nog langer dan een zes maanden, dan gaat je nieuwe contract meteen in maar loop je wel risico op een opzegtermijnboete.

Verhuizing doorgeven

Indien je (binnenkort) gaat verhuizen, kun je er voor kiezen om je energiecontract te beëindigen, om het contract te laten overnemen of om het contract mee te nemen naar je nieuwe adres. Onze overstapmodule kun je vervolgens aangeven of je binnenkort gaat verhuizen, of onlangs bent verhuisd. Hierbij kun je je nieuwe adres opgeven en de datum kiezen waarop Budget Energie je energie moet gaan leveren op het nieuwe adres.

Contactgegevens en telefoonnummer Budget Energie

Contact opnemen met Budget Energie omtrent vragen over je contract, storingen of dienstverlening? Dat kan via onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: 020 – 2055 555
Bereikbaarheid: Maandag t/m donderdag 8.30 – 19.00, Vrijdag 8.30 – 18:00
Website: http://www.budgetenergie.nl/

Gemiddelde beoordelingen
3,1 uit 10
Klachtenafhandeling
Bereikbaarheid
Klantenservice
Prijs product
Energierekening
Overstapproces
Beoordeling van Pietersen, A.
3,7 uit 10

Prima, vooral voor het lage tarief gekozen.

Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Marc
4,5 uit 10

Vier maanden geleden overgestapt naar Budget Energie. Overstap is vlekkeloos verlopen, communicatie vanuit BE is duidelijk, waardoor ik de klantenservice/klachtafhandeling dus ook nog niet heb hoeven te gebruiken.

Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Jan heijn
4,7 uit 10
goede ervaringen tot nu toe, vooral zeer lage tarieven en behoorlijk wat geld terug op eerste jaarnota (ook door warme winter waarschijnlijk, maar toch).
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van carola donkelaar
3,7 uit 10

prima prijs en prima ingelicht

Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van [email protected]
4,5 uit 10

prima tot nu toe, geen klachten. alles online

Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Amo
1,8 uit 10
in de winkel hebben ze een pionnetje staan die vanalles bij elkaar lult en je krijgt er heel wat anders voor. dus zeker geen aanrader! ik zit er drie jaar aan vast, maak niet dezelfde fout!
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Offermand
2 uit 10
Aanzienlijk duurder dan vorige aanbieder. Ze vragen gewoon een hoog voorschot waar ze rente over trekken. Ik ga kijken of ik hier vanaf kan komen.
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Bert Dingerink
2,5 uit 10
Bij beëindiging van het contract met Budgetenergie doen zich problemen voor rond de afhandeling van de eindafrekening. Budgetenergie houdt geen redelijke factuurtermijnen aan en dreigt vrijwel direct en midden in de nacht met mails met incassokosten.
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Otter
2 uit 10
Ze berekenen het hoge tarief voor transportkosten netwerkbeheerder, dus van boven de 500 m3 gas, terwijl Liander (de netwerkbeheerder) een lager standaard jaarverbruik heeft doorgegeven aan hen dan 500 m3. Ze blijven doorverwijzen naar Liander en worden heel klantvriendelijk en beëindigen gewoon de chat, als je hen vraagt de SJV gegevens te geven die Liander dan zou hebben doorgegeven. Totaal niet transparant. Lijkt een extra verdienmodel voor hen. Klanten die een lager verbruik aan gas (SJV) hebben dan 500 m3 gewoon het tarief van boven de 500 m3 berekenen. Het scheelt bijna 50 euro.
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Y.Eckhardt
3 uit 10
Net overgestapt naar Budget Energie....maar het is op geen enkele manier duidelijk hoe ikvan hun mijn opzegvergoeding an 2x 50 euro terug kan krijgen. Ben er 2 uren mee bezig geweest....het lukt op geen enkele website van hun. Ook telefonisch niet bereikbaar.....eindeloos gebeld. Ook niet via normale email bereikbaar. Ikbegin spijt te krijgen van mijn overstap.
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Best beoordeeld
 • 1Pure Energie
 • 2Noordhollandse Energie Cooperatie
 • 3Engie
 • 4Powerpeers
 • 5Essent
Alle beoordelingen
Bekijk de top 5 goedkoopste energieleveranciers
 • logo Delta
 • logo
 • logo NEM
 • logo Main Energie
 • logo
 • logo Qurrent
 • logo Innova Energie
 • logo Vattenfall
 • logo Qwint
 • logo Budget Energie
 • logo Vandebron
 • logo Atoomstroom
 • logo Anode
 • logo United Consumers
 • logo EnergieDirect
 • logo Engie
 • logo Greenchoice
 • logo Eneco
 • logo Oxxio
 • logo DGB Energie
 • logo Essent
 • logo Pure Energie