9,2
2112 Beoordelingen
Energievergelijker wordt beoordeeld met een 9,2 van 1 10 bij 2112 beoordelingen.
Hulp nodig? Bel dan: 020 726 7109

Delta energieleverancier

Delta Energie levert 100% groene stroom, opgewerkt door windmolens en biomassa. Delta Energie is een bedrijf dat zowel nationaal als internationaal op verschillende gebieden werkzaam is. Zo levert Delta Energie naast energie ook andere diensten, zoals internet en telefonie. Delta Energie streeft er naar om klanten duurzame en innovatieve diensten aan te bieden.

Over Delta Energie

De groene stroom van Delta Energie heet, heel toepasselijk, ZeeuwsGroen. Delta Energie biedt de mogelijkheid om bij alle energiecontracten, op ieder moment over te stappen van grijze naar groene stroom en andersom. De groene stroom wordt in Nederland opgewekt, zo draagt Delta op haar manier bij aan een duurzamere samenleving. Doordat Delta Energie ook grijze stroom produceert, wordt Delta op dit moment echter nog niet als een heel duurzaam bedrijf gezien.

Ervaringen met Delta Energie

Overweeg je om een overstap te maken naar Delta Energie en ben je benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Bekijk dan eens de recensies die wij hebben verzameld van andere Delta klanten. Heb je zelf ervaring met deze energieleverancier? Laat dit dan aan ons weten door het beoordelingsformulier in te vullen. Zo help je een ander ook met het overstappen naar de juiste leverancier!

Welkomstkortingen en actietarieven

Indien je ieder jaar opnieuw een contract afsluit bij een andere energieleverancier profiteer je het meest van speciale acties en welkomstkortingen. Alle energieleveranciers moeten namelijk met elkaar concurreren om zo hoog mogelijk uit te komen in de ranglijst van de vergelijker: dit levert vaak mooie welkomstkortingen en actietarieven op.

Je ontvangt deze welkomstkortingen en actietarieven uitsluitend via energievergelijkingssites als Energievergelijker.

Energiecontracten Delta Energie

Delta Energie biedt verschillende contracten aan: 1 jaar vast, 2 jaar vast, 3 jaar vast of variabel.
    •    1 jaar vast: dit contract geeft je de zekerheid van een jaar lang stroom tegen een (van tevoren vastgesteld) bedrag. Hierdoor heb je een jaar lang energie voor dezelfde prijs.
    •    2 jaar vast: dit contract biedt je vaste energieprijzen gedurende twee jaar. Je hebt geen last van schommelende energieprijzen, maar je kunt twee jaar lang niet overstappen van energieleverancier.
    •    3 jaar vast: dit contract levert je drie jaar lang energie voor een vaste prijs. Hoe langer het contract, hoe lager de energieprijs die je aangeboden krijgt.
    •    Variabel contract: bij dit contract wordt de energieprijs bepaald door de markt, je betaalt de markttarieven. Dit geeft je de mogelijkheid om te profiteren van lage energieprijzen bij een daling, maar je betaalt meer zodra de energieprijzen stijgen.

Zakelijke energiecontracten Delta Energie

Delta biedt de zakelijke zzp- en mkb-klant zowel variabele- als vaste energiecontracten aan. Delta levert 100% groene stroom aan haar klanten. Naast een energiecontract is het mogelijk om bij Delta een alles-in-één-contract voor zowel energie, telefonie & internet te nemen. 

Delta Energie opzeggen en overstappen

Ben je op dit moment klant van Delta Energie, maar wil je je contract opzeggen? Wanneer je via onze overstapmodule voor een nieuwe energieleverancier kiest, wordt het opzeggen van je contract en het overstappen verder helemaal door je nieuwe leverancier voor je geregeld. De Energievergelijker rekent voor jou uit wat de beste deal is, de energieleverancier doet de rest. En dat is wel zo prettig.

Opzegtermijn

Voordat je overstapt naar een energiecontract van Delta Energie is het verstandig om te checken of je huidige contract een opzegtermijn heeft ingebouwd. Ben je nog niet eerder overgestapt? Dan kun je altijd kosteloos overstappen. Loopt je contract nog een halfjaar? Dan sluit je nieuwe contract hier automatisch op aan. Loopt je contract nog langer dan een zes maanden, dan gaat je nieuwe contract meteen in maar loop je wel risico op een opzegtermijnboete.

Verhuizing doorgeven

Indien je gaat verhuizen, kun je er voor kiezen om je energiecontract te beëindigen, om het contract te laten overnemen, of om het contract mee te verhuizen naar je nieuwe adres. De overstapmodule geeft je de mogelijkheid om aan te geven of je binnenkort gaat verhuizen. Hierbij kun je je nieuwe adres opgeven en de datum kiezen waarop Delta je energie moet gaan leveren op het nieuwe adres.

Contactgegevens en telefoonnummer Delta Energie

Contact opnemen met Delta Energie omtrent vragen over je contract, opzegtermijnboetes of andere zaken kan via onderstaande contactgegevens.

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 0800 – 5150
Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur
Website: www.delta.nl

Gemiddelde beoordelingen
2,5 uit 10
Klachtenafhandeling
Bereikbaarheid
Klantenservice
Prijs product
Energierekening
Overstapproces
Beoordeling van Wim
2 uit 10
Dit bedrijf komt absoluut haar afspraken niet na. Als u via de website een contract afsluit voor 1 jaar, dan maken zij er een variabel contract van. Vervolgens moet je dan weer bellen en beloven zij dat het vaste contract dan 1 maand later wordt afgesloten, dus 1 maand variabel en 12 maanden vast. Ook had ik de betaling automatisch geregeld, maar nee hoor, dat moet ik handmatig iedere maand gaan betalen. Ook het voorschot is veel te laag ingeschat, ondanks dat zij het exacte verbruik hadden gehad. Conclusie, een waardeloos bedrijf en niet aan te raden.
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van JB
2 uit 10
Zeer slecht. * De meterstanden verkeerd verwerkt. Verhoogd met 10.000 KW ! * Mijn 1 jaar contract vast , verwerkt als variabel, * Opgezegd jaarcontract verwerkt als aanmelding * Op ( meerdere) ingediende klachten hoor je niets terug
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Schenkels
1,7 uit 10
Zeer onvriendelijk en totaal niet geïnteresseerd in de klant
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van W A G Schmidt
3 uit 10
Het zijn bedriegers. Via de telefoon probeerden ze mijn vrouw er van te overtuigen dat energie direct op zou gaan in Delta energie . Daarna sturen ze een overzicht van geschatte jaarkosten als of wij al overgestapt zijn. Gelukkig hebben wij dit niet gedaan ,niets toegezegd en/of getekend.
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Jan
4,3 uit 10
Net overgestapt dus nog even afwachten.
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Arjen Linstra
1 uit 10
Ben inmiddels een jaar weg leek allemaal prima maar een jaar later kwamen ze met hele andere meterstanden aan dan ik had en wilde ze dat ik ruim 700 euro bij moest betalen. Gelukkig mijn zaken op orde maar inmiddels 8 mails en 6 telefoontjes verder nog niet opgelost ondanks dat mijn huidige leverancier de standen bevestigde en ik zelfs een foto van mijn meterkast heb gemaild naar Delta. Mijn advies nooit naar overstappen. Bellen en reageren niet terug op de mail ik ben echt heel pist zoals nu gaat.
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Catharina
4,5 uit 10
Goede maatschappij, nooit problemen mee gehad. Rekening is overzichtelijk. Contact met de telefonische klantenservice is goed. Er werd ons wederom een goede prijs aangeboden voor een 3-jarig contract.
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van ME Boogers
1 uit 10
Ik heb nu 3 maanden Delta energie 642 Euro betaald en heb al twee keer vernomen dat ze mijn contract op zeggen ????
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Zenzen
3 uit 10
Delta energie bedrijf is de grootste oplichters die er maar kunnen zijn, zeer onbeschofte medewerker, geven nooit antwoord en ze hangen gewoon op bij moeilijke vragen, al jaar vraag ik om verlaging van me maand nota volgens hun kon dat niet betaalde 230 per maand terwijl mijn werkelijke kosten per maand max 111 zijn . Nu jaar nota zegt men je krijgt 1900 terug , maar door het hele jaar werd niet geluisterd en maar incasso kosten erbij doen omdat ik het hoge maand bedrag niet elke maand op tijd kon betalen , nu vraag ik simpel wanneer krijg het geld van me jaar nota , men zegt weet ik niet , Mensen
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
1
Best beoordeeld
 • 1Pure Energie
 • 2Noordhollandse Energie Cooperatie
 • 3Engie
 • 4Powerpeers
 • 5Essent
Alle beoordelingen
Bekijk de top 5 goedkoopste energieleveranciers
 • logo EnergieDirect
 • logo Budget Energie
 • logo Eneco
 • logo Anode
 • logo Essent
 • logo Qwint
 • logo NEM
 • logo Atoomstroom
 • logo Innova Energie
 • logo Qurrent
 • logo Vandebron
 • logo DGB Energie
 • logo Main Energie
 • logo Delta
 • logo Vattenfall
 • logo Greenchoice
 • logo Pure Energie
 • logo Oxxio
 • logo
 • logo
 • logo United Consumers
 • logo Engie