MKB energie, is de energie die een midden- en kleinbedrijf verbruikt en dus ook betaalt. MKB energie wordt door aanbieders daarom ook vaak voordeliger aangeboden dan energie voor particulieren, omdat zij doorgaans meer afnemen.

Energie vergelijken voor MKB

Sommige bedrijven betalen jaarlijks veel te veel voor hun MKB energie, door niet regelmatig de prijzen te vergelijken. Naast personeel en huisvesting is energie een belangrijke en zware kostenpost voor het het gemiddelde midden- en kleinbedrijf. Waarom zou je die kostenpost zwaarder maken dan nodig is? Besparen op personeelskosten en/of huisvesting is niet eenvoudig, terwijl het besparen op energiekosten in enkele minuten een forse reductie op de totale bedrijfskosten kan opleveren. 

MKB Energievergelijker

MKB energie vergelijken voor je eigen bedrijf? Dat kan met de nieuwe MKB Energievergelijker van Energievergelijker.nl. Met deze handige tool kun je de energieprijzen van alle aanbieders op het gebied van stroom vergelijken en zo binnen enkele minuten een forse reductie op de totale kosten behalen. De vergelijker is speciaal afgestemd op MKB en hanteert dus andere prijzen dan de energievergelijker voor particulieren. Wacht niet langer en bereken waar je het voordeligst uit bent. Succes met de MKB energievergelijker!