Goedkoopste energieleveranciers in Arnhem

De gemeente Arnhem heeft vooruitstrevende energieplannen. In 2020 willen ze het volgende gerealiseerd hebben: trolleybussen op elektrische energie, 125.000 zonnepanelen op de daken, 5 zonnevelden, 4 windturbines. De grote energieverbruikers in Arhnem Noord moeten aangesloten zijn op het warmtenet. 

Er is al een flinke verdubbeling geweest in het aantal zonnepanelen in de stad, van 12.000 panelen eind 2014 naar 34.000 halverwege 2018. 

Netbeheerder gas en stroom Arnhem

Liander is de netbeheerder in Arnhem. Liander zorgt voor het gas- en elektriciteitsnet. In Gelderland heeft iedereen Liander als netbeheerder. Liander is verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van het stroom- en gasnetwerk in deze regio. Daarnaast plaatst het bedrijf energiemeters en lost storingen op binnen het netwerk en is het aanspreekpunt voor vragen over je energiemeter of aansluiting.

Bespaar kosten met een dubbele meter

Je kunt energiekosten besparen door een dubbele meter te laten plaatsen. Met een dubbele meter kun je gebruik maken van een dal-tarief voor energie in de late avonduren of de vroege ochtend.

Energie Arhnem vergelijken

Vul de vergelijker bovenin de pagina in, kies voor de verschillende opties zoals groene of grijze energie, en ontdek wat de beste keuze voor energieaanbieders in Arnhem is!