Een eindafrekening is een rekening die je ontvangt van je huidige energieaanbieder wanneer je overstapt naar een andere aanbieder. In de eindafrekening staat hoeveel gas of elektriciteit je precies hebt verbruikt en of je daarvoor geld moet bijbetalen of terugkrijgen.

Hoge eindafrekening?

Zodra je bent overgestapt naar een ander energiebedrijf en dit hebt doorgegeven is aan je oude energieleverancier, hoor je binnen zes weken na de overstap een eindafrekening te ontvangen. Wanneer je niet tevreden bent over de eindafrekening kun je bezwaar indienen bij je oude energiebedrijf. 

Ben je geschrokken van de hoogte van je eindafrekening en/of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een verlaging van je energierekening? Energievergelijker.nl helpt je bij het maken van een zo voordelig mogelijke keuze voor een energieleverancier. Wij hebben een compleet overzicht van alle leveranciers in Nederland. Geef hiernaast zelf uw voorkeuren doorgeven en vervolgens zetten wij de voor- en nadelen van de verschillende leveranciers op een rij. Bespaar honderden euro's door je energie te vergelijken!

Heb je vragen over het vergelijken van je energie? Neem dan gerust contact met ons op!