Natuurstroom is een overkoepelende term voor vormen van duurzame energie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan biomassa, zonne-energie, windenergie en waterkracht.

Natuurstroom staat voor duurzame energie

Het opwekken van energie op een duurzame manier betekent dat we zorgen voor minder uitstoot van schadelijke stoffen. Op deze manier kunnen we ons leefklimaat verbeteren. Ook Energievergelijker is een groot voorstander van alternatieve energiebronnen. Daarom bieden we graag meer informatie. Op de website krijg je uitgebreide informatie over de verschillende vormen van duurzame energie, zodat je kunt bepalen of je hier ook je voordeel mee kunt doen.

Natuurstroom van Nuon

Wellicht ken je de term Natuurstroom ook van energieleverancier Nuon. Nuon is vanaf 1996 begonnen met dit initiatief om duurzame energie-opwekking te stimuleren, maar inmiddels is Natuurstroom vervangen door een alternatief.

Zelf duurzame energie afnemen?

Ben je op zoek naar de beste, meest voordelige manier om zelf duurzame energie af te nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vergelijkt eenvoudig alle soorten energie, energieprijzen en energieleveranciers. Je ontdekt dus al snel welke voordelen voor jou in het verschiet liggen als je overstapt naar een andere energieleverancier. Wist je dat overstappen in bijna alle gevallen al een besparing oplevert?

Lees meer